SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize’ye hayat öpücüğü

Rize’ye hayat öpücüğü

10 Nisan 2017 Pazartesi - 10:42




Yeşil-Mavililer, Adanaspor karşısında önemli bir üç puan alırken 8 haftalık galibiyet hasretine son verdi.





ZOR BİR MAÇ

Çaykur Rizespor Adana'da hayata yeniden döndü. Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada Adanaspor’a konuk olan Yeşil-Mavililer sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılırken ligde kalma umutlarını arttırdı.

UMUTLANDILAR

Aldığı üç puanla gelecek haftalara daha umutlu bakmaya başlayan Çaykur Rizespor bu galibiyetle 8 haftalık aradan sonra üç puanla tanıştı. Alt sıradaki takımların kayıplar yaşadığı haftayı galibiyetle kapatan Rizespor ligde 16. sıraya yükseldi ve geleceğe daha umutlu bakmaya başladı.

FRİKİKTEN ÜÇÜNCÜ GOL


Çaykur Rizespor, Adanaspor’a attığı ikinci golle bu sezon üçüncü frikik golünü kaydetti. Ligin ilk yarısında Adanaspor ile oynanan karşılaşmada Janstcher ve Galatasaray maçında Özgür Çek’in ardından dünkü deplasman maçında Saadane attığı frikik golüyle takımı adına önemli goller kaydettiler.

4 DEĞİŞİKLİK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Adanaspor mücadelesi öncesinde kadroda bazı değişikliklere gitti. Sakatlığı bulunan Oboabona’nın yerine Yakoubi’ye şans veren tecrübeli teknik adam, Fink’i ise sakatlığından dolayı 18 kişilik kadroya almayıp bu oyuncunun yerine savunmanın sağında Orhan Ovacıklı’ya şans tanıdı. Igiebor ve Oğulcan’ı yedek kulübesine çeken Karaman bu iki ismin yerine Süleyman Koç ve Oğuz Han Aynaoğlu’na 11’de görev verdi.

KWEUKE İŞ BAŞINDA

Çaykur Rizespor’un en büyük gol silahı Leonard Kweuke Adanaspor maçında perdeyi açan isim oldu. Süleyman’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu golle sonuçlandıran Kamerunlu futbolcu hem takımını 1-0 öne geçirdi hem de kendisi adına bu sezonki 10. golünü kaydetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap