SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'ye bronz madalya

Rize'ye bronz madalya

17 Mart 2014 Pazartesi - 17:37




Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler (Bay-Bayan) Türkiye Şampiyonası’nda 63,5 kiloda Rizeli sporcu Enes Akb





8-16 Mart 2014 tarihlerinde Antalya’da yapılan şampiyonada, 63,5 kg’da Türkiye üçüncüsü olan Enes Akbal önümüzdeki günlerde yeri ve tarihi açıklanacak olan Süper lig yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Muay Thai antrenörleri Ahmet Cebir ve Ergün Çakmakçı açıklamalarında, “Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi bronz madalya ile temsil ettik. Süper ligde de sporcumuz ile birlikte iyi bir sonuç almak için başarmak için mücadele vereceğiz” açıklamasında bulundular. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ise yaptığı açıklamasında “1000’e yakın sporcunun yarıştığı Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya ile bizleri onurlandıran sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Süper lig yolunda Rize ilini ve bizleri temsil edecek olan sporcumuza şimdiden başarılar diliyorum “ diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap