SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'ye Alman panzeri

Rize'ye Alman panzeri

19 Ocak 2017 Perşembe - 16:39




10 numara arayışlarına tüm hızıyla devam eden Rizespor, Grünwald transferi sonuçlanmayınca rotayı Almanya’ya çevirdi. Karadeniz temsilcisi, Hertha Ber





Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve teknik patron Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda 10 numara arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, rotayı Almanya’ya çevirdi... Bir süredir görüşme halinde olduğu Grünwald ile anlaşamayan Yeşil-Mavililer, bu kez Hertha Berlin’den Alexander Baumjohann’ı gözüne kestirdi. Hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen 29 yaşındaki Alman futbolcu, bu sezon Berlin temsilcisinde forma şansı bulamadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncuyla Rize yöneticilerinin bu hafta İstanbul’da buluşması bekleniyor. Hertha Berlin kulübünün de oyuncuyu satmaya sıcak baktığı, Rizespor’un bu işi uygun bir bonservis bedeliyle bitirmek üzere olduğu da gelen haberler arasında.

3. transferi olacak

Hertha’dan önce Kaiserslautern, Schalke, Bayern Münih ve Gladbach gibi devlerin de formasını giyen Baumjohann, transferinin bitmesi halinde Rize’nin devre arasındaki 3. takviyesi olacak. Karadeniz ekibi son olarak Nijeryalı santrfor Bright Edomwonyi ve sağ açık Süleyman Koç’u renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirmişti.     

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap