SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor’u hakem yaktı!

Rizespor’u hakem yaktı!

05 Mart 2017 Pazar - 11:09




Beşiktaş maçında Yeşil-Mavililerin buz gibi penaltısını hakem Yaşar Kemal Uğurlu vermedi.





40. dakikada Gökhan Gönül’ün golüyle 1-0 geri düşen Yeşil-Mavililer hakem Uğurlu’nun vermediği penaltıyla 1 puandan oldu. Çaykur Rizespor, Beşiktaş’a mağlup olurken ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Haftalardır galibiyete hasret kalan Yeşil-Mavili takım dün deplasmanda karşı karşıya geldiği lider Beşiktaş’a 1-0 mağlup olarak ateş hattında kalırken maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu verdiği kritik kararla maçın önüne geçti. Karadeniz ekibi 40. dakikada Gökhan Gönül’ün golüyle 1-0 geri düştü.  88’de yaşanan pozisyon belki de Rize’yi 1 puandan etti. Kweuke’nin pozisyonunda Atınç’ın topu eliyle kesmesini maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu görmezden geldi. Karşılaşma 1-0 Siyah-Beyazlıların üstünlüğü ile tamamlanırken hakem Uğurlu maç sonunda en çok konuşulan isimdi.

KWEUKE SESSİZ KALDI

Bu sezon attığı 9 golle Çaykur Rizespor’un en golcü futbolcusu olan ve birçok kez takımının hanesine puanlar yazdıran kaptan Leonard Kweuke, Beşiktaş maçında sessiz kaldı. Rakip alanda pozisyon bulmakta zorlanan Kamerunlu futbolcu girdiği fırsatları da değerlendiremedi. Kweuke, geçtiğimiz haftaki Kayserispor maçında takımının iki golünü kaydetmişti. Bu sezon attığı 9 golle Çaykur Rizespor’un en golcü futbolcusu olan ve birçok kez takımının hanesine puanlar yazdıran kaptan Leonard Kweuke, Beşiktaş maçında sessiz kaldı. Rakip alanda pozisyon bulmakta zorlanan Kamerunlu futbolcu girdiği fırsatları da değerlendiremedi. Kweuke, geçtiğimiz haftaki Kayserispor maçında takımının iki golünü kaydetmişti.

12 MAÇ OLDU

Çaykur Rizespor'un hasreti 12 maç oldu. Beşiktaş'a karşı oynadığı son 11 maçı kazanamayan YeşilMavililer’in galibiyet hasreti 12 maça çıktı. Siyah-Beyazlılar karşısındaki son galibiyeti 17 Şubat 2006'da İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan Karadeniz ekibi, daha sonraki 12 maçtan 8'ini kaybetti, 4'ünde berabere kaldı.


ROTASYONA GİTTİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı öncesinde 11’de değişikliğe gitti. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ahmet İlhan’ın yerine savunmanın sağında Orhan Ovacıklı’ya şans veren Karaman, savunmanın solunda ise Özgür Çek’i yedeğe çekip yerine İsmael’e şans tanıdı. Karaman, orta alanda ise Jakob Jantscher’i yedek kulübesine çekerken bu futbolcunun yerine de Robin Yalçın’ı oynattı.

DOSTLUK YEMEĞİ

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena’da bulunan White Pepper-By Divan Restoran’da Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyelerini dostluk yemeğinde ağırladı. Sıcak bir ortamda yenilen yemek sonrasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ç. Rizespor Başkanı Metin Kalkavan’a isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap