SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor'a yakışmadı

Rizespor'a yakışmadı

03 Aralık 2015 Perşembe - 10:28








Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında kendi sahasına çıkan Çaykur Rizespor yedek ağırlıklı çıktığı karşılaşmada gruplara kalma adına savunmayı sağlama aldı. Bu karşılaşmada Patryk sezon başından beri ilk kez forvet oyuncusu olarak sahaya çıktı. Kupa maçlarında yedek oyuncularına şans veren Teknik Direktör Hikmet Karaman bu futbolcuları kazanmak için performanslarını değerlendiriyor.

Süper Lig'in ilk yarısının bitimine 4 hafta kala yedek oyunculardan takıma oyuncu kazandırmak isteyen Karaman bu sayede sezonun ikinci yarısı ile birlikte elinden çıkartacağı oyuncuları da görmek istiyor. Son bir ayda son şanslarını değerlendiren bazı oyuncular bu sayede takımda kalıp kalmayacaklarını kendileri belirlemiş oluyor. Orhangazi karşılaşmasına kötü başlayan Rizespor ilk 25 dakikada tek pozisyon üretemedi.

26 ve 28 dakikalarda iki pozisyon bulan Rizespor bunlardan yararlanamadı. İkinci yarıda Nika'nın yerine Deniz ile oyuna başlayan Rizespor üçüncü turdan gruplara vize alabilmek için gol yollarında etkili olmak istedi. 53. dakikada ise 3. Lig ekibi mutlaka Murat ile gol kaçıran taraf oldu. 63, 65 ve 66. dakikalarda Rizespor iki Patryk ve bir kez Deniz ile mutlak gollerden yararlanamadı.

3. Lig ekibi karşısında bariz üstünlük sağlayamayan Rizespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremediği gibi 3. Lig ekibi Süper Lig takımı karşısında oynadığı futbolla göz dolduran taraf oldu. 4 forvet oyuncusu ile oynayan Rizespor golü ancak uzatma dakikalarında bulabildi. Tabii bu futbol Rizespor'a hiç yakışmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap