SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ÜZÜLMEZ’İN ZAFER PLANI

ÜZÜLMEZ’İN ZAFER PLANI

27 Mart 2018 Salı - 08:45




Başarılı teknik adam ilk yarıda mağlup ettikleri rakiplerini deplasmanda da devirip mutlu sona bir adım daha yaklaşmak istiyor.





Sezonun ilk yarısında evinde oynadığı İstanbulspor maçı ile çıkışa geçen Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez, İstanbul’da oynanacak olan maçta tüm planlarını zafer üzerine yaptı. Ligin ilk devresinde oynanan son altı maçtan 13 puan toplayarak zirveye tutunan Yeşil-Mavili takımda bu kez hedef sezon sonunun son altı maçında aynı puan ortalamasını tutturarak ligi zirvede tamamlamak olacak.

Üzülmez, “İlk yarıdaki İstanbulspor karşılaşmasından farklı bir skor alarak çıkışa geçtik, onları bu kez İstanbul’da yine mağlup ederek ligin son 6 haftasında iyi bir seri yakalayarak, şampiyon olacağız. Puan kaybına tahammülümüz yok. İlk yarıdaki son altı maçtan 13 puan çıkardık, şimdi de son düzlükte oynanacak olan altı maçta aynı puanları bekliyorum. Bu galibiyet bize şampiyonluk yolunda önemli” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap