SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ÜZÜLMEZ’İN İSTEĞİ VAR!

ÜZÜLMEZ’İN İSTEĞİ VAR!

21 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:00




Çaykur Rizespor gelecek sezon savunmayı sağlama almak isterken Semih Kaya ve Ahmet Çalık’tan birini kadroya katmayı planlıyor.





Yeni sezonda teknik direktör İbrahim Üzülmez kadro içinde derinlik ve alternatif olacak bir yerli stoper istediği öğrenildi. Bu mevki için üst düzey bir yabancı stoper arayışlarına devam eden Yeşil-Mavili ekip, gelecek sezon kaliteli kadro bir o kadar da yerli alternatif oyuncu isteği üzerine stoper de ismi düşünülen birkaç oyuncu ile görüşmeler başlatıldı. Teknik direktör Üzülmez’in yerli stoperde ilk tercihi bu sezon G.Saray takımında Sparta Prag takımına transfer olan ve bu takımda fazla forma şansı bulmayan Semih Kaya olduğu öğrenildi.

Çek takımında hayal kırıklığı yaratan ve yeniden Türkiye’ye dönmek isteyen eski sarı kırmızılı oyuncunun menajeri ile bir görüşme yapan Rizespor, bu oyuncu için söz aldığı öğrenilirken, bu mevki için teknik direktör İbrahim Üzülmez’in bir başka alternatif isimi ise eski öğrencisi Ahmet Çalık olduğu iddia edildi. Üzülmez’in eski oyuncusu Ahmet Çalık’ı kadroda görmeyi istediği öğrenilirken, başarılı teknik adamın bu isteği üzerine yeşil – mavili takımın transfer komitesi önümüzdeki günlerde bu oyuncu için G.Saray takımın kapısını çalacağı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap