SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Ünal hoca ile bir sorunum olmadı

Ünal hoca ile bir sorunum olmadı

23 Temmuz 2020 Perşembe - 10:50




Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Bal, hakkındaki spekülasyonlarla ilgili sessizliğini bozdu





ÇAYKUR Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, sessizliğini bozarak teknik direktör Ünal Karaman’ın istifasıyla ilgili hakkında çıkan spekülasyonlara cevap verdi. Karaman’ın istifasının kendisi ile alakalı olmadığını belirten Bal, yeni teknik direktör Stjepan Tomas’tan da övgü ile bahsetti. Bal, Fenerbahçe’den de puan almak istediklerini sözlerine ekledi.

EN UFAK MÜDAHALEM YOK

TAKIMDAN ayrılan teknik director Ünal Karaman ile ilgili hiçbir sorunu olmadığının altını çizen Bal, “Benim Ünal hoca ile armada en ufak kişisel bir sorunum olmadı. Kesinlikle öyle bir tartışma konusu söz konusu değil. Ünal hocanın istifa etmesinde en ufak bir müdahalem yoktur. Kendisi istifa etmiştir. Hocamızın ve ekibinin kararıdır. Ben de ayrıldığını maçın ertesi günü öğrendim” dedi.

TÜRK FUTBOLUNU İYİ BİLİYOR

BAL, yeni teknik direktörleri Hırvat teknik adam Stjepan Tomas’tan da övgü ile bahsetti. Bal, “Tomas hoca, yıllarca Türkiye’de değişik kulüplerde futbol oynadı. Türkiye ligini yakından biliyor. Geçen yıl da Okan hocanın ekibinde bizimle birlikte çalıştı. Oyuncuları da çok iyi tanıyor, Türk futbolunun yapısını da çok yakından biliyor. Bizden birisi” diye konuştu.

BAŞARILI OLACAĞINA İNANMASAYDIK…

47 yaşındaki teknik adamın Rizespor’da başarılı olacağına inandığını kaydeden Bal, “Türkçeyi bizim kadar iyi biliyor. Türkiye’ye yerleşmiş bir isim. Çok kısa süre içerisinde bize adapte olmuş bir isim. Eğer başarılı olacağına inanmasaydık bizim aramızda olmazdı. Kısa süre içerisinde de takıma verdiği enerji ve sinerji de ortada zaten” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL’DAN PUANLARLA DÖNECEĞİZ

YENİ Malatyaspor maçında takımın ortaya karakter koyarak üç puana ulaştığını söyleyen sportif direktör Bal, teknik director Mehmet Ali Karaca ve ekibini tebrik etti. Fenerbahçe’den de puan almak istediklerini vurgulayan Bal, şöyle devam etti: “İddiası olmayan bir Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizim de az da olsa bir sıkıntımız var. Bu sıkıntıyı yaşamamak için İstanbul’a puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap