SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Tyler Boyd Ç.Rizespor'a yeşil ışık yaktı!

Tyler Boyd Ç.Rizespor'a yeşil ışık yaktı!

29 Ocak 2020 Çarşamba - 13:25




Beşiktaş’ta forma şansı bulmakta zorlanan ve mutsuz olan Tyler Boyd, Rizespor’da forma giymeye sıcak bakıyor. Kulüplerin anlaşması halinde Amerikalı Rizespor’da forma giyecek





Çaykur Rizespor transferde gaza bastı. Ligin ikinci yarısında Milan Skoda, Denys Garmash, İvanildo Fernandes ve Andriy Boryachuk gibi oyuncuları katan Yeşil Mavililer, Medipol Başakşehir’den ayrıl Tunay Torun ile prensip anlaşmasına varmıştı. Yeşil Mavililer, Beşiktaş’ta da beklentilerin altına kalan ve uzun süredir takibinde olan Tyler Boyd’u da kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

SİYAH Beyazlı kulüp, transferde ek kaynak oluşturmak harcama limitini yükseltmek için Amerikalı oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor. İki kulüp arasında pazarlıklar devam ederken anlaşmanın sağlanması halinde 24 yaşındaki oyuncunun yıllık ücretinin kalan kısmını Karadeniz ekibi ödeyecek. Birkaç gün içerisinde bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

O DA SICAK BAKIYOR

ÖTE yandan Siyah Beyazlı kulüpte yedek kulübesine demir atan ABD’li oyuncunun da Teknik Direktör İsmail Kartal faktöründen ötürü Atmacalarda forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu sezon Beşiktaş’da 8 lig maçına çıkan gol yada asist üretemezken 3 Türkiye Kupası maçında 1, 4 Avrupa Ligi maçında ise 1 kez gol sevinci yaşadı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap