SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Senegalli santrfor Mame Diouf Rizespor’un yolunda

Senegalli santrfor Mame Diouf Rizespor’un yolunda

07 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:03




Rizespor, İngiliz takımı Stoke City takımının golcü oyuncusu Mame Briam Diouf ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Bir aksilik çıkmaması halinde imza an meselesi





Santrfor mevkiine iki transfer daha yapmak isteyen Yeşil-Mavililer, Medipol Başakşehir’den Mevlüt Erdinç için girişimlerini sürdürürken bir yandan da yurt dışında görüşmelerine devam ediyor. Atmaca'nın, İngiltere ligi ekiplerinden Stoke City'nin golcü oyuncusu Mame Briam Diouf ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediği, son adan bir aksilik çıkmaması halinde Senegalli golcünün Atmaca’ya imza atması bekleniyor. 

TECRÜBESİ ÇOK FAZLA

31 yaşındaki tecrübeli golcüyü takıma kazandırmak isteyen Yeşil-Mavililerin Stoke City ile kıran kırana pazarlık halinde olduğu öğrenildi. 5 sezondan beri Stoke City’nin formasını giyen Senegalli golcü, geçen sezon takımı İngiltere Championchip’te 14 maça çıktı ve gol atamadı. Geçmiş yıllarda İngiltere Primier Lig ve Bundesliga tecrübesi olan başarılı golcü bugüne kadar çıktığı 350 resmi maçta 115 gol attı. 51 kez de milli olan golcü oyuncu 10 gol kaydetti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap