SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Semih Kaya koptu geliyor

Semih Kaya koptu geliyor

29 Ocak 2022 Cumartesi - 09:30




Rizespor ile prensipte anlaşan ancak Yeni Malatyaspor'dan alacaklarını temin edemeyen Semih Kaya sözleşmesini tek taraflı fesih etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu





TRANSFER çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, stoper bölgesine takviye yapmak için çalışmalarına hız verdi. Yeşil-mavililer, Fransa'nın köklü kulüplerinden Olimpik Lyon'da sözleşmesi fesih edilen Marcelo Guedes ile temaslar devam ediyor. Rizespor'un Brezilyalı yıldıza son teklifini iletirken beklemeye geçti.

KAYA VEYA TÜRKMEN

34 YAŞINDAKİ oyuncunun transferinde pürüz çıkması halinde yeşil-mavililer 'B' planını da hazırladı. Karadeniz ekibi Yeni Malatyaspor'dan Semih Kaya ve Trabzonspor'dan Hüseyin Türkmen için girişimlerini hızlandıracak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Semih Kaya'yı istediğini yönetime ilettiği ifade edildi.




TFF'YE BAŞVURDU

ÖTE yandan Rizespor ile prensipte anlaşan ancak Yeni Malatyaspor'dan alacaklarını temin edemeyen Semih Kaya sözleşmesini tek taraflı fesih etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na  başvurduğu öğrenildi. Başvuru kabul edilirse oyuncunun Çaykur Rizespor'a imza atması bekleniyor. Ayrıca Yeni Malatyaspor Semih'in alacaklarına karşılık Rizespor'dan 350 bin euro talep ettiği belirtildi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap