SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Samsunspor-Çaykur Rizespor maçı öncesinde stat krizi

Samsunspor-Çaykur Rizespor maçı öncesinde stat krizi

22 Şubat 2023 Çarşamba - 11:46




19 Mayıs Stadı’nda oynanması planlanan Samsunspor-Çaykur Rizespor maçı öncesinde stat krizi devam ediyor. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Dereci konuyla ilgili gerekli yerlere bilgilendirmeler yaptıklarını ifade ederken, “Stadyum tek parça değil. İki yapı arasında esneme var. İncelemeler yapılacak, ondan sonra karar verilecek” dedi





Spor Toto 1. Lig’de 4 Mart Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanması planlanan Samsunspor-Çaykur Rizespor maçı öncesindeki statta yaşanan tehlike nedeniyle kriz devam ediyor. Maçın oynanacağı statta çatlakların ve esnemelerin meydana gelmesi sonrasında ‘Karadeniz’ konuyla ilgili haber yapmış ve bu haber büyük yankı uyandırmıştı. Karadeniz’in önceki gün yaptığı haberin ardından Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçti. İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda çalışmaların başladığını ve Genel Müdürlüğe durumun bildirildiğini belirtti.

Dereci, “İnceleme çalışmaları başladı. Genel müdürlüğümüze gerekli resmi yazıyı da yazdık. TOKİ'ye de bilgi verdik. Stadyumu TOKİ yaptığı için onlardan da uzman bir ekip gelip, inceleyip, duruma bakacak. Stadyum tek parça bir bina değil, birkaç parçadan meydana geliyor. İki yapı arasında esneme var. Şimdi mühendislerimiz bakıyor. Oradan da gelip incelenince, kesin karar çıkmış olur” dedi. Öte yandan A Millî Takımımızın EURO 2024 Avrupa Elemeleri'nde Galler ile 19 Haziran Pazartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynaması planlanan hazırlık maçının akıbeti ise merak edilmeye başlandı.

UEFA EURO 2020 standartlarına göre yapılan 33 bin 919 kişilik, Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu 145 Milyon liraya yapılmıştı.

ÖZEL HABER: BARIŞ CAN ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap