SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rize'ye 'Cesur yürek' stoper

Rize'ye 'Cesur yürek' stoper

Karadeniz Özel

21 Haziran 2019 Cuma - 14:06




Çaykur Rizespor, Awaziem’in takımdan ayrılması halinde Belçikalıyı transfer edecek





Karadeniz Gazete / Hüseyin TERZİ // Yeşil-Mavili ekip, Belçika’nın Antwerp takımında forma giyen Dino Arslanagic’i transfer etmek için harekete geçti. Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Arslanagic’in kulübü ile temasa geçildi.

Çaykur Rizespor transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Awaziem’in Porto’ya dönmesi halinde yerine en az onun kalitesinde bir oyuncu almak isteyen Yeşil Mavililer, aradığı stoperi Belçika’da buldu. Belçika’nın Royal Antwerp takımında forma giyen stoper Dino Arslanagic’in Rizespor’un transfer listesinde ilk sırada yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

BAL İLK TEMASI KURDU

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal Belçika’ya giderek kulüp yöneticileri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin olumlu olarak ilerlediği öğrenildi. Yaklaşık 2milyon Euro civarında bir bonservis bedeli olan Belçikalı savunmacının kulübü ile anlaşılması bekleniyor. Arslanagic de Yeşil Mavili ekibe gelmeye sıcak bakıyor.

37 MAÇTA FORMA GİYDİ


Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Arslanagic’in menajeri ile de temasa geçilerek oyuncunun talepleri de araştırıldı. Atmacalar elini çabuk tutarak kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi olan 26 yaşındaki Belçikalı savunmacıyı kadrosuna katmayı hedefliyor. Arslanagic, geçen sezon Antwerp’te 37 maç forma giyerken 1 gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap