SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'dan Vedat Muriç'e bomba teklif!

Rizespor'dan Vedat Muriç'e bomba teklif!

13 Haziran 2019 Perşembe - 11:39




Teknik Direktör Kartal, Sportif Direktör Bal golcü oyuncu ile görüşecek





Bulgaristan maçında bir gol atarak yıldızlaşan golcü oyuncu ile birkaç gün içerisinde özel görüşme yapılarak takımda kalması için ikna edilmeye çalışacağı öğrenildi

Çaykur Rizespor’un yıldız golcüsü Vedat Muriç, Milli Takım’da da gollerine devam ediyor. Kosovalı golcü, Bulgaristan karşısında bir gol atarak yıldızlaşarak değerine değer kattı. Yeşil Mavili teknik ekibin ve yöneticilerin yıldız golcünün ilk etapta takımda kalması için yoğun bir uğraş vereceği bilgisine ulaşıldı. Vedat’ın takımdan ayrılması halinde Atmacaların transfer listesindeki isimlere yöneleceği gelen bilgiler arasında. 

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın takımda kalmasını çok istediği Vedat Muriç için Çaykur Rizespor  Sportif Direktörü Yılmaz Bal ile birlikte birkaç gün içerisinde üçlü görüşme yapacağı bilgisine ulaşıldı. İlk etapta Vedat’ın takımda kalması için görüşüleceği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Bal, “Vedat şuan için hiçbir takıma yakın değil. Vedat ile ilgili bir tasarrufumuz olacaktır. Vedat için en doğru karar birlikte vereceğiz” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap