SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'dan Salli bombası

Rizespor'dan Salli bombası

Karadeniz Özel

20 Haziran 2019 Perşembe - 12:07




Çaykur Rizespor Kamerunlu sağ kanat oyuncusunu gündemine aldı.





Rizespor, sağ kanatta takviye yapmak için transfer çalışmalarına devam ederken gündemine sürpriz bir ismi aldı. Bonservisi elinde olan Kamerunlu sağ kanat oyuncusu Salli Yeşil Mavililere önerildi

Yeni sezonda üst sıralarda yer alabilmek ve iddialı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Çaykur Rizespor, golcü arayışını sürdürürken kanatlara da transfer yapmayı planlıyor. Sağ ve sol kanata transfer yapacaklarını söyleyen Yeşil Mavililer, bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı.

SAĞ KANATTA GÖREV YAPIYOR

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Avrupa’da listesindeki oyuncularla ve menajerleri ile görüşmelerine devam ederken Yeşil Mavililere menajerler aracılığı ile sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine aldığı ortaya çıktı. Alman ekiplerinden geride kalan sezonda küme düşen Nurnberg’in sağ kanat oyuncusu Edgar Salli’nin Rizespor’a önerildiği bilgisine ulaşıldı.

ANLAŞMA ZEMİNİ ARANIYOR


26 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun kulübüyle sözleşmesi sona ererken bazı kulüplerle de temas halinde olduğu öğrenildi. Yeşil Mavililer, Salli’nin menajeri ile temas kurularak bu oyuncunun transferinin kısa zaman içerisinde bitirmeyi planlıyor. Salli geçen sezon, Nürnberg’de sadece 3 maç forma giyebildi. Kulüp kariyerinde çeşitli kulüplerde 153 resmi maça çıkan Salli, toplamda 23 kez ağları sarstı. Salli 20 kez Kamerun Milli Takımının formasını terletirken 2 de gol attı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap