SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da Moroziuk ve Nakoulma tanıtıldı!

Rizespor'da Moroziuk ve Nakoulma tanıtıldı!

15 Ocak 2019 Salı - 15:21




Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, daha önce resmi sözleşme imzalanan Mykola Moroziuk ve Prejuce Nakoulma basına tanıtıldı.





Çaykur Didi Stadı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya,  kulüp başkan yardımcısı Ali Haydar Er, basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yönetim  kurulu üyesi Serkan Karavin ile futbolcular Nakoulma ve Moroziuk katıldı.
 
Er, yaptığı konuşmada, Ukraynalı savunma oyuncusu Mykola Moroziuk ve  Burkina Fasolu forvet Nguimbe Prejuce Nakoulma ile sezon sonuna kadar sözleşme  imzaladıklarını söyledi.
 
Transfer konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Er, "Rize'yi  mutlu etme adına birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Aatıf Chahechouhe'nun  transferi için süreç devam ediyor. Menajeri ile bugün görüşüyoruz. Taraftarı  memnun edecek gelişmeler yaşanıyor. Faslı oyuncunun transferi noktasında önemli  aşama kaydettik." dedi.
 
Er, Okan Buruk'un isteği doğrultusunda çalıştıklarına işaret ederek,  şunları kaydetti:
 
"Belirlediğimiz kurallar doğrultusunda gidecek ve gelecek oyuncular  için sistemi bozmadan çalışıyoruz. Gönderilecek isimlerden Armand Traore  konusunda ciddi sorun yaşayacağız. Çaykur Rizespor'a kimse ihtarname  göndermemişken Traore ihtarname gönderdi. Elbette hakkıdır. Gideceklere göre  gelecekleri belirleyeceğiz."
 
Futbolcu görüşleri
 
Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'ten transfer edilen Burkina Fasolu  Nguimbe Prejuce Nakoulma, kulüp yöneticilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür  etti.
 
Takıma, ligde kalma hedefine katkı sağlamak için geldiğini vurgulayan  Nakoulma, "Buraya güzel işler yapacağımıza inandığım için geldim. Takım ve teknik  heyet çok iyi. Takımı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Üç puanlı sistemde her  şey bizim elimizde." diye konuştu.
 
Nakoulma, Kasımpaşa maçına hazır olduğunu ve elinden geleni yapacağını  dile getirdi.
 
Ukrayna Premier Lig takımlarından Dinamo Kiev'den kiralık olarak  transfer edilen savunma oyuncusu Mykola Moroziuk ise Çaykur Rizespor'a büyük  hevesle geldiğini söyledi.
 
Çok zor bir yarış içerisinde olacaklarını kaydeden deneyimli defans  oyuncusu, "Takımın nerede olduğunu biliyorum. Üst ligde kalması için elimden  geleni yapmak için çalışacağım. Hedefim sezon sonunda görevini başarı ile yapmış  biri olabilmek." ifadelerini kullandı.
 
Şehre uyum süreci olabileceğine değinen Moroziuk, "Benim bu konuda  sürem yok. Bu nedenle bir an önce katkı sağlamalıyım. Rizespor tesisleri çok iyi.  Az bir zaman görme fırsatı buldum ama gördüklerim beni memnun etti."  değerlendirmesinde bulundu.
 
Moroziuk, Türkiye'de oynayan oyunculardan son derece olumlu  referanslar aldıklarını sözlerine ekledi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap