SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da Mevlüt sesleri

Rizespor'da Mevlüt sesleri

03 Ağustos 2019 Cumartesi - 12:35




Başakşehir’in golcü oyuncusu Atmacaların gündemine geldi.





Listesinde Aderinsola Habib Esseola, Ali Alipour, Joel Tague ve Benjamin Moukandjo gibi isimler olan Atmcalar yerli golcü için de harekete geçti. Atmacaların gündemine Başakşehir’den Mevlüt Erdinç girdi

ÇAYKUR Rizespor’da santrafor mevkii için transfer görüşmeleri devam ediyor. Hücum da alternatif oluşturmak isteyen Atmacalar Mostaphe El Kabir’in yanına 1-2 takviye daha gerçekleştirmek istiyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında arayışlarına devam eden Karadeniz ekibi, en kısa sürede forvet transferini sonuçlandırmak istiyor.

YERLİ GOLCÜ DE İSTİYORLAR

GOLCÜ konusunda listesindeki isimler ile görüşmelerine devam eden Çaykur Rizespor’un listesine Medipol Başakşehir’den Mevlüt Erdinç’in de eklendiği öğrenildi. Hücum hattına bir yerli oyuncu da transfer etmek isteyen Atmacaların bu transferi bitirmeyi çok istediği belirtildi. Başakşehir’de Gulbrandsen ve Demba Ba gibi golcü oyuncuların olmasından dolayı alternatif konumuna düşen Mevlüt’ün de banko oynayabileceği bir takıma gitmek istediği kaydedildi.

KARTAL’DAN OLUMLU RAPOR

TEKNİK Direktör İsmail Kartal’ın da tecrübeli golcüyü kadrosunda çok görmek istediği ifade edildi. Yıldız golcü ile görüşmeler devam ediyor. 32 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Antalyaspor’da 24 maçta 12 gol atmıştı. Yıllarca Fransa liginde top koşturan Mevlüt, bugüne kadar oynadığı 420 resmi maçta 124 gol attı. 35 kez de Türkiye A Milli Takımının formasını terleten başarılı golcü, 8 gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap