SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da Keyta bombası

Rizespor'da Keyta bombası

03 Haziran 2021 Perşembe - 09:50




ÇAYKUR Rizespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.





Ukrayna Ligi ekiplerinden FK Minaj’da forma giyen Azeri 10 numara Anatoliy Nuirev’i kadrosuna katmak isteyen Yeşil-Mavililer, sol kanada da takviye yapmak için düğmeye bastı. Braian Samudio ile yeni sözleşme imzalanamaması halinde alternatif isim belirlendi.

İLK TEMAS KURULDU

ATMACALARIN, aradığı oyuncuyu Romanya’da bulduğu ifade edildi. Romanya’nın FC Botosani takımında forma giyen Hamidou Keyta ile yakından ilgilendiği ifade edildi. Sözleşmesi sona eren Fransız oyuncunun menajeri ile temasa geçildiği öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncuların şartlarının araştırıldığı kaydedildi.

İKİ AYAĞI DA RAKET GİBİ

SOL KANATTA ve forvet hattında forma giyen Fransız oyuncu, 1.86 boyunda. Her iki ayağına da kullanabilen başarılı oyuncu zaman zaman sağ kanatta da forma giyebiliyor. Fransız hücum oyuncusu, geçen sezon takımında gösterdiği müthiş performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Keyta 25 maçta 14 gol 3 asiste imzasını attı.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap