SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da büyük taaruz

Rizespor'da büyük taaruz

23 Mayıs 2019 Perşembe - 13:18




Teknik direktör Okan Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda iç transfer çalışmaları hız kazanacak.





Çaykur Rizespor’da ligin sonunun gelmesi ile birlikte büyük bir sıkıntı yaşanmaya başladı. Yeşil-Mavililerin kadrosunda bulunan birçok oyuncunun kiralık ve sözleşmesinin bitecek olması sorunu büyük bir kriz yaratmaya başladı. Bugüne kadar futbolcularla her hangi bir görüşme yapmayan Atmacalar’da gözler yarın oynanacak Trabzonspor maçı sonrasına çevrildi.

Teknik Direktör Okan Buruk’un takımda kalmasını istediği oyuncuların raporunu hazırlandığı ve yönetime sunduğu kaydedildi. Yönetimin de Trabzonspor maçı sonrası oyuncuların menajerleri ve kulüpleri ile görüşmeler yapacağı kaydedildi. Yeşil-Mavililerin kiralık olan ve sözleşmesi bitecek olan oyuncuların yüzde 80’ini kadrosunda tutmayı planladığı ifade edildi.

Yeşil-Mavililer’de Moroziuk, Awaziem, Azubuike, Umar Aminu, Musa Çağıran, Boldrin ve Nakoulma’nın sözleşmeleri sezon sonu itibarıyla bitiyor. Bu futbolcuların birçoğunun Rize’de kalmak istediği bilinirken, gözler yönetimin yapacağı görüşmelere çevrildi. Şartların oluşması halinde tüm oyuncular gelecek sezon Rize’de devam etmek istiyor. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap