SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da Adebayor sürprizi

Rizespor'da Adebayor sürprizi

22 Haziran 2019 Cumartesi - 11:44




Başakşehir ile sözleşmesi feshedilen golcü oyuncu Atmacalara önerildi





Yeşil-Mavililer menajerler tarafından kendilerine önerilen Emmanuel Adebayor’u düşünmeye başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporuna göre bu transfere yön verilecek

GELECEK sezon için kaliteli bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor’da transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-Mavililerin gündemine son olarak Emmanuel Adebayor geldi. Başakşehir ile sözleşmesini fesheden 35 yaşındaki golcü oyuncu menajerler vasıtası ile Atmacalara önerildi. Rize ekibi de bu transferi düşünmeye alırken, son kararı Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vereceği belirtildi.

GÖZTEPE’NİN de istediği Adebayor için Teknik Direktör İsmail Kartal’ın olumlu rapor vermesinden sonra bu transfere yön verilecek. Çaykur Rizespor’un önümüzdeki günlerde Fildişili golcü oyuncu ile masaya oturacağı ve teklifini yapacağı belirtildi. Atmacaların golcü oyuncu için düşündüğü rakam ise yıllık 1.5 milyon Euro. Bu transferin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap