SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'a Portekizli golcü

Rizespor'a Portekizli golcü

Karadeniz Özel

08 Haziran 2019 Cumartesi - 14:06




Takımdaki belirsizliği süren Vedat’ın boşluğunu dolduracak futbolcu bulundu





Karadeniz Gazete / ÖZEL // Çaykur Rizespor’da Kosovalı golcü oyuncu Vedat Muriç’in takımdaki geleceği belirsizliğini korurken Çaykur Rizespor teknik ekibi ise Vedat’ın alternatifini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Vedat’ın takımdan ayrılması halinde en az onun kalitesindeki bir golcüyü takıma monte etmek isteyen Atmaca’da Sportif Direktör Yılmaz Bal, golcü arayışlarına hummalı şekilde devam ediyor.

VEDAT AYRILIRSA...




Portekiz Premier Ligi takımlarından Tondela’nın Portekizli golcü oyuncusu Antonio Manuel Fernandes Mendes’in yeşil-mavili ekibin takibinde olduğu öğrenildi. Vedat’ın Galatasaray, Fenerbahçe veya Fransa’nın Touluse takımına transfer olması halinde kısa adı Tomane olan 26 yaşındaki Portekizli golcü oyuncunun takımı ile temasa geçilmesi planlanıyor.

TAKIMINI KÜMEDE TUTTU




Tomane’nin günlük piyasa değerinin 800 bin Euro civarında olması da bu transferi kolaylaştırıyor. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, daha önceki açıklamalarında ucuz ancak başarıya aç olan oyuncuları transfer edeceklerini açıklamıştı. Tomane, geçen sezon küme düşme mücadelesi veren takımında 12 gol, 6 asist yaparak kümede kalmasına büyük katkı vermişti.

TOMANE KİMDİR?

Adı: António Manuel Fernandes Mendes Y



Yaş:  26 Boyu:  1,86 m
Ayak: sağ ayak
Uyruğu: Portekiz
Mevki: Forvet - Santrafor
Söz.bit. tar: 30.06.2020  



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap