SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor Başkanı Kartal; 'Dua etsinler tribünleri kışkırtmadım'

Rizespor Başkanı Kartal; 'Dua etsinler tribünleri kışkırtmadım'

Karadeniz Özel

16 Mayıs 2019 Perşembe - 09:57




Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Karadeniz'den Hüseyin Terzi'ye konuştu.





Karadeniz Gazete / Özel / Hüseyin TERZİ // Kartal, “Tribünde hiç kışkırtma var mıydı? Dua etsinler ki tribünleri kışkırtmadım. O ruh yapısıyla tribünleri kışkırtabilirdim ama dikkat etsinler. Hiç tribüne oynadım mı” dedi

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray Kulüp Başkanı Mehmet Cengiz’in hakkında söylediği “Rizespor Kulüp Başkanı maalesef sırtını da sahaya dönerek protokol tribünündeki Rizesporluları kışkırttı” şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi. Kartal, “Tribünde hiç kışkırtma var mıydı? Dua etsinler ki tribünleri kışkırtmadım. O ruh yapısıyla tribünleri kışkırtabilirdim ama dikkat etsinler. Hiç tribüne oynadım mı” dedi.  

GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR

Kartal, “Yapılanları biliyorlar. Bu yapılanlar karşısında kendilerini nasıl muhafaza edecekler bir şekilde bana vuracaklar. Amaçları bu. Ama her şey açık net görülüyor. Şimdi teknoloji son safhada. Kameralar var, her şey açık ortada. Şuanda saklanacak bir şey yok ki.  Gündem değiştirmeye çalışıyorlar. Aslında şunu demeye çalışıyorlar; ‘Yüzde yüz suçlu olmaktansa bizde biraz suçlayalım ki en azından biraz hatamızı örtmüş oluruz’ düşüncesinde hareket etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum” diye konuştu. 

OLAYLARIN SUÇLUSU HAKEM

Galatasaray maçında hakem kararlarına tepki gösterdiği  ve maç sonundaki açıklamalarından ötürü PFDK’ya da sev edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kartal, “Olayı başlatan onlar, cezayı yiyen biz. Hakem düzgün yönetseydi, maçta yanlış yapmasaydı bu şekilde hareketlerimiz olacak mıydı? Olmazdı. Bize bu hareketleri sen yaptırıyorsun. Bunun suçlusu sensin” şeklinde konuştu. 


ANADOLU KULÜPLERİ BAĞIRMASI LAZIM

Süper Lig’de Anadolu kulüplerinin sahada hakkının gasp edilmemesi için diğer Anadolu kulüpleri ile birlikte hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Kartal sözlerine şöyle devam etti: Düzen bozuk. Bu işlerin düzelmesi için benim gibi birkaç kişinin daha bağırması lazım. Bu 18 kulübün 13-14 tanesi Anadolu kulüpleri bağırırsa bu düzen bir sisteme oturur. Bu kadar yanlışlar olmaz.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap