SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZE’DE DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

RİZE’DE DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

26 Nisan 2018 Perşembe - 10:56




Çaykur Rizespor bu hafta oynayacağı Ümraniye karşılaşmasından puanla ayrılması durumunda Süper Lig’e çıkacak. Aksi takdirde ise son hafta Gazişehir Ga





DÜĞÜN YAPACAK

Çaykur Rizespor ligin son iki haftası içinde şampiyonluk adına kendisine lazım olan bir puanı Ümraniye deplasman maçından alarak erkenden düğün yapmak istiyor. Bu doğrultuda hazırlıklarına devam eden Atmaca, rakibin konumuna bakmadan kendi göbeğini kendi kesmek isteyecek.

MUTLU EDECEK

Ümraniyespor deplasman maçından alacağı bir puan ile Süper Lig’e çıkmayı resmen ilan edecek olan Yeşil-Mavili ekip, maç sonu İstanbul’da binlerce taraftarı ile bu mutluluğu doyasıya kutlamayı planladığı, asıl kutlamaların ise bir hafta sonra kendi evinde oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçında yapacağı öğrenildi.

MAĞLUP OLURSA


Çaykur Rizespor’un Ümraniyespor karşılaşmasından alacağı mağlubiyet ise şampiyonluk hesaplarının bir hafta sonraya erteleyecek. Olası bir mağlubiyet sonrası ligin son haftasında oynanacak olan Gazişehir Gaziantep maçına gözlerin çevrileceği, bu maç öncesi Antep temsilcisinin evinde oynayacağı Balıkesir maçında alacağı sonuç merak ediliyor.

SONA KALACAK

Play-Off yarışında yer alan Gazişehir Gaziantep takımını bu hafta evinde Balıkesir Baltok takımını mağlup etmesi durumunda play-off’u garantileyecek. Tersi bir sonuçta ise Rize’de oynanacak olan maçta konuk ekip play-off için ev sahibi Rizepsor ise kendisine lazım olan en az bir puan için sahaya çıkacak ve şampiyonluk düğümün son haftaya çözüleceği anlamına geliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap