SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Oscar Pinchi Rizespor’da

Oscar Pinchi Rizespor’da

01 Ağustos 2023 Salı - 15:14




İspanyol AS Gazetesi, Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un Las Palmas’ın kanat forveti Oscar Pinchi ile anlaştığını ve oyuncunun Karadeniz ekibinde 2 sezon forma giyeceğini iddia etti.





KADROSUNA kaliteli isimler alarak bu sezon adından söz ettirmek isteyen Çaykur Rizespor’da flaş bir gelişme yaşandı. İspanya’nın en çok okunan gazetelerin başında gelen AS gazetesi, yeşil mavili ekiple ilgili bir haberi sayfalarına taşıdı. Gazete, Karadeniz ekibinin Las Palmas’ın kanat forveti Oscar Pinchi ile anlaştığını ve oyuncunun Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’da 2 sezon forma giyeceğini iddia etti.

HABERİN devamında ise “İspanya 2. Lig ekibi Racing de Ferrol, Pinchi’yi istiyordu ancak Oscar, Türk kulübünden gelen teklifi kabul etti. Çaykur Rizespor ile Las Palmas arasındaki görüşmeler sonuçlandı ve Pinchi, Rizespor'da iki yıl forma giyecek” ifadeleri kullanıldı. 1,71 boyunda 27 yaşında olan oyuncu geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Mirandés’te 38 maçta forma giydi; 6 gol atıp, 3 asist yaptı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap