SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Orgill koptu geliyor

Orgill koptu geliyor

23 Temmuz 2020 Perşembe - 13:12




Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren Jamaikalı adım adım Rizespor’a





ÇAYKUR Rizespor’un geçen yıldan beri sürekli takibinde olan MKE Ankaragücü’nün golcü oyuncusu Dever Orgill, Başkent ekibinden ayrılıyor. Sarı-lacivertli takımın küme düşmesiyle birlikte golcü oyuncunun yönetimle irtibata geçerek izin istediği öğrenildi. Bu sezon sözleşmesi sona eren Jamaikalı oyuncu, daha önce Sarı-Lacivertlilerin kendisine ilettiği sözleşme teklifini geri çevirerek sezon sonunu işaret etmişti.

BAŞKA TAKIMLAR DA TAKİPTE

GEÇEN hafta, Antalyaspor’a mağlup olan Ankaragücü’nün ligden düşmesinin kesinleşmesiyle birlikte 30 yaşındaki oyuncu, kendisine yeni yol haritası çiziyor. Yıldız oyuncunun bir alt ligde forma giymek istemediği ve kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği belirtildi. Süper Lig takımlarının da yakından takip ettiği Orgill için yeşil-mavili kulübün elini çabuk tutarak bu oyuncuyu bonservissiz olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

TRANSFER KOMİTESİ HAREKETE GEÇİYOR

Glecek hafta Çaykur Rizespor’un ligde kalmasının kesinleşmesi halinde transfer komitesinin önümüzdeki günlerde Jamaikalı golcünün menajeri ile bir araya gelerek şartları konuşacağı ifade edildi. Daha önce Jamaikalı golcü de Rizespor’da forma giymeye yeşil ışık yakmıştı. Golcü oyuncu bu sezon Başkent ekibinde 28 maçta 5 gol ve 2 asiste imza atarak toplam 7 gole katkı verdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap