SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Orgill bizim takıma uyabilir

Orgill bizim takıma uyabilir

28 Temmuz 2020 Salı - 09:38




Çaykur Rizespor’un Sportif Direktörü Bal, sözleşmesi sona eren Jamaikalı golcünün transferine yeşil ışık yaktı. Bal, “Orgill bizim takıma uyabilir, olabilir tabi. Devre arasında da girişimde bulunmuştuk” dedi





ÇAYKUR Rizespor’un geçen sezonun devre arasında kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği ancak transferi son anda gerçekleşmeyen MKE Ankaragücü’nün golcü oyuncusu Dever Orgill için yeniden girişimde bulundu. Başkent ekibi ile sözleşmesi sona eren Jamaikalı golcü için açıklamalarda bulunan Yeşil-Mavililerin sportif direktörü Yılmaz Bal, 30 yaşındaki oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı.

ÖNEMLİ OYUNCUNUN BİZE UYMASIDIR

ÖNCELİKLİ olarak ekonomik şartlara göre hareket edeceklerini vurgulayan Bal, transfer edilecek her oyuncunun Rizespor’a uyum sağlaması gerektiğinin altını çizdi. Bal, “Rizespor için alınabilecek hangi oyuncu varsa ve şartlar doğrultusunda bunlar değerlendirilir. Önemli olan oyuncunun bize uyması bizim istememiz ve uyuşmamız” dedi.

OLABİLİR…

BAL sözlerine şöyle devam etti: “Orgill bizim takıma uyabilir, olabilir tabi. Devre arasında da girişimde bulunmuştuk. Takımıyla sözleşmesi vardı, takımının durumundan dolayı bu transfer gerçekleşmedi. İstediğimiz 4-5 forvetlerden biriydi. Zaten bir tanesini Milan Skoda’yı kadromuza kattık. Milan Skoda’da ortaya koyduğu performans ile kısa sürede nasıl bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu.”

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap