SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Okan Buruk'tan Trabzonspor mesajı

Okan Buruk'tan Trabzonspor mesajı

Karadeniz Özel

22 Mayıs 2019 Çarşamba - 11:24




“Bu maça tüm takım büyük önem veriyoruz. Rakibin Trabzonspor olması elbette oyuncuları daha kolay motive edecek. Belki bazı arkadaşlarımız son kez bizimle olacak. Onlar finali iyi yapmak istiyor”





Karadeniz Gazete // Özel // Hüseyin TERZİ // Atmaca, hafta sonunda Trabzonspor ile oynayacağı Karadeniz derbisine bir hayli önem veriyor. Şehir, şimdiden bu maça kilitlenirken teknik direktör Okan buruk da bu zorlu sınav öncesi yakın çevresine flaş açıklamalar yaptı. Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmanın diğer maçlardan farklı olduğunu dile getiren Okan Buruk, “İki takım arasında güzel bir rekabet var. Elbette bu fair-play kuralları içinde olmalı. İyi hazırlanıp sezonun bu son maçını kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

OYUNCULARIM BU MAÇA ÖNEM VERİYOR

Takımda oynayan bir çok oyuncunun belki de Didi Stadı’nad son maça çıkacaklarına vurgu yapan Okan Buruk sözlerini şöyle sürdürdü: Ara transferde bizimle birlikte olan arkadaşlarımızın bir çoğu kiralık. Belki bir sonraki sezon burada olamayacaklar. Bu nedenle taraftarımızın önünde oynayacakları Trabzonspor maçını kazanmak istiyorlar. Hepsinin amacı sezonun finali iyi yapmak ve sahadan galibiyetle ayrılmak. Bu felsefe içinde çalışmalarımız sürecek ve derbi maça o şekilde hazırlanacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap