SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Okan Buruk; ''Kadroyu koruyun takımda kalırım''

Okan Buruk; ''Kadroyu koruyun takımda kalırım''

08 Mayıs 2019 Çarşamba - 11:18




Rizespor’un başarılı teknik direktörü Okan Buruk’un durumu netleşiyor...





ÇAYKUR Rizespor’da gözler başarılı teknik adam Okan Buruk’un takımda kalıp kalmayacağına çevrildi. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ve yönetim kurulu üyeleri her defasında başarılı teknik adam ile yola devam istediklerini dile getiriyor. Ligde kalan maçların tamamlanmasının ardından Okan Buruk ile masaya oturulması planlanıyor.

ŞARTLARI VAR ANCAK

edindiğimiz bilgiye göre Buruk ile sezon sonu beklenmeyecek, Galatasaray maçının ardından masaya oturulacak. Buruk’un takımda kalması için bazı şartları olduğu, bu şartların yerine getirilmemesi halinde takımdan ayrılacağı da iddia ediliyor. Genç teknik direktörün yönetimden takıma kaliteli isimlerin kazandırılmasını istediği öğrenildi.




RAPORUNU SUNDU TAKIMDAKİ

iskelet kadronun bozulmasını istemeyen Buruk’un kiralık oyuncuların da takımda tutulması gerektiği yönünde rapor verdiği bilgisine ulaşıldı. Başarılı teknik adamın takımdaki yabancı kiralık oyuncuların Jakub Brabec, Chidozie Awaziem, Azabuike Okechukwu ve Mykola Moroziuk’un kulüpleriyle temasa geçilerek takımda tutulmaları gerektiği yönünde rapor sunduğu kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap