SON DAKİKA



Haber > Rizespor > MUTLU SON ÇOK YAKIN!

MUTLU SON ÇOK YAKIN!

24 Nisan 2018 Salı - 10:16




Çaykur Rizespor önümüzdeki hafta oynayacağı Ümraniyespor maçından bir puanla ayrılması halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.





Akın Çorap Giresunspor’u 1-0 mağlup ederek son iki haftaya 63 puanla lider olarak giren Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor mutlu sona çok yakın. Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıkmaya yaklaşan Yeşil-Mavililer önümüzdeki hafta oynayacağı Ümraniyespor maçından bir puanla ayrılması durumunda ligi ilk iki içinde bitirmeyi garantileyecek.

Çaykur Rize son iki haftada Ümraniyespor’u konuk olduktan sonra son hafta Gazişehir Gaziantep ile konuk ederken ikinci sırada bulunan Ankaragücü, hafta sonu Manisaspor’a konuk olurken son hafta Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ümraniyespor ise bu hafta Çaykur Rizespor’u ağırladıktan sonra son hafta Samsunspor’a konuk olacak.

Rekor kıracaklar

Çaykur Rizespor ligde kalan son iki haftadan altı puan alarak zirveyi kendi adına rekor puan olan 69’da bitirmek istiyor. Ligde 63 puan toplayan Yeşil-Mavili takım son iki hafta içinde oynayacağı Ümraniyespor ve Gazişehir Gaziantep maçlarından altı puan çıkartarak kulüp tarihinin en çok puan toplanan sezonunu camiasına yaşatmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap