SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Mustafa Cengiz'den Ç.Rizespor'un itirazına cevap

Mustafa Cengiz'den Ç.Rizespor'un itirazına cevap

14 Mayıs 2019 Salı - 17:40




Basın mensuplarına Ç.Rizespor'un TFF'ye maçın tekrarı için başvuru yapıp yapmadığını soran Mustafa Cengiz, 'yapıldı' cevabını alınca "Basın toplantısını gülümseyerek bitiriyoruz" dedi.





Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Çaykur Rizespor'un maçın tekrar oynanması için TFF'ye yaptığı iptal başvurusu ve gündemle ilgili Türk Telekom Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz, Ç.Rizespor'un TFF'ye maçın tekrarı için başvuru yapıp, yapmadığını sordu. "Evet" cevabını alan Mustafa Cengiz "Gülümseyerek basın toplantısını bitiriyoruz." dedi.

RİZE KULÜP BAŞKANI PROTOKOLÜ TAHRİK ETTİ

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"Rize'de bir takım olaylar yaşadık!.Rize halkı, Rize seyircisi Türkiye'nin en centilmen insanlar, Rize tribünlerinden hiçbir eylem olmadı ama protokol tribününde benim hayatımda görmediğim olaylar gördüm. Rize kulüp başkanı, protokol tribünündeki insanları zapedilmez bir halde insanları tahrik ettik! Benim ikinci başkanımın oğlu, dayak yemekten, darp edilmekten kurtulamadı. Dayak yiyen çocuğun babası, Rize'de neler yaptı, nasıl katkılar sağladı, ben bizzat biliyorum. Rize protokol tribünündeki olayları kınıyorum"

ALGI YÖNETİMİ YAPILIYOR

"Ligin bitmeye yaklaştığı son iki haftada Galatasaray'a karşı çok büyük bir algı yönetimi yapılıyor, bu algı yönetimi Galatasaray'ın şanlı şampiyonluk yarışını kötülemek temelli. Ben bu yürüyüşün, tam tersi camiamızda tam anlamıyla bir kenetlenmeye doğru evrilmesini görüyorum. Galatasaray kenetlendiği için 8 puan geriden buraya geldi, Galatasaray en kötü gününde bile şampiyonluk yürüyüşünü bırakmadı. Bizim bu yürüyüşümüz onurlu, şerefli bir yürüyüştür."


SANKİ BİZ ŞAMPİYON OLDUK

"Öyle bir algı operasyonu yapılıyor ki! Sanki Galatasaray şampiyon oldu, bu şampiyonluğu nasıl yok ederiz, ortadan kaldırırız! Bazı mihraklar bunu yapıyor! Hiçbir galibiyetimize ne bir tebrik var, ne bir teşekkür var. Sahada ayağını bırakan futbolcumuza bile bazı çevrelerden bir geçmiş olsun mesajı bile almadık."

ÇOK KRİTİK DUYUMLAR ALIYORUZ

"Galatasaray'ı ötekileştirmeye çalışmak çok kötü bir yoldur, bu yoldan dönün! Spor yöneticileri ve başkanları, kendi maçlarından sonra başka takımlar hakkında konuşurken çok dikkatli olmalıdır, çok kritik duyumlar alıyoruz, bunlara dikkat etsinler. Galatasaray hiçbir zaman hiçbir hileye başvurmaz, tenezül etmez! Karar verici mekanizmalara sesleniyorum, oynayacağımız maçları önceden belirlemesinler, saha dışı etmenleri saha içerisine dahil etmesinler. Yok taçtan yedik, yok buradan yedik dediğimiz zaman olayı çok basitleştirdiniz, aynısı kendisine olduğu zaman feryad figan ettiler."

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ VE SEMİH ÖZSOY'UN SÖZLERİNE YANIT

"Elinde herhangi bir belge, bilgi varsa Göksel beyin açıklasın! Bizim gönlümüz de vicdanımız da rahat! Türk futbolunu yönettiği psikozunu etrafa yayan Göksel bey çıksın açıklasın, belgeli konuşsun! O açıklayamaz da benim aldığım duyumlar da öyle basit değil. Semih Özsoy'un da (20 yıllık tiyatro) 20 yıldır şampiyonluklar için yaptığı açıklama, Bursaspor'un da Fenerbahçe'nin de Trabzonspor'un da Beşiktaş'ın da aldığı şampiyonlukları lekelemek demektir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap