SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Mohammed Rabiu bombası!

Mohammed Rabiu bombası!

04 Ağustos 2019 Pazar - 17:39




Menajerler, bonservisi elinde olan ön libero Mohammed Rabiu’yu Çaykur Rizespor’a önerdi. İsmail Kartal’ın ‘Alınsın’ dediği 29 yaşındaki Ganalı için son karar yönetimin





ÖN liberoya bir takviye daha yapmak isteyen Çaykur Rizespor’a menajerler Mohammed Rabiu’yu önerdi. Son olarak Rusya’nın Krylya Sovetov Samara takımında forma giyen 29 yaşındaki Rabiu’nun bonservisi elinde bulunuyor. 1.88 boyunda olan Ganalı Mohammed Rabiu için teknik direktör İsmail Kartal’ın olumlu görüş bildirdiği öğrenildi. 

YEŞİL-MAVİLİ transfer komitesinin Rabiu ve menajeriyle görüşme halinde olduğu ifade edilirken, yapılacak değerlendirmenin ardından Ganalı ön libero ile ilgili karar verilecek. Geçtiğimiz sezon 23 maça çıkan Mohammed Rabiu, bin 753 dakika sahada kaldı, 1 asist yaptı. Rabiu, Gana Milli Takımı’nın da 31 kez formasını giydi. Ganalı için Göztepe ve Malatya’nın da ilgilendiği belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap