SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Kredimiz bitti

Kredimiz bitti

15 Aralık 2017 Cuma - 08:33




İbrahim Üzülmez, “Kalan iki maçı da alarak ilk devrenin sonuna 31 puanla girmemiz gerekiyor. Ümraniyespor maçı mutlak kazanılması gereken bir maç, her





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, her fırsatta oyuncularını uyararak ligde kalan iki maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Ligin ilk devresini 31 puanla tamamlamaları gerektiğini oyuncularına aktaran Üzülmez, “Kredimizi son oynadığımız Giresunspor maçında tükettik. Artık sizden hata istemiyorum. Kalan iki maçı da alarak ilk devrenin sonuna 31 puanla girmemiz gerekiyor. Ümraniyespor maçı mutlak kazanılması gereken bir maç, herkes çok dikkatli olmalı, son oynanan Giresunspor maçında yapılan savunma hatalarını istemiyorum” dedi. Üzülmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Karşınızda tecrübeli bir takım olacak. Bu tip takımlar öne geçtikleri zaman oyunu soğutmayı iyi biliyorlar. Son örnek Giresunspor takımı. İlk golü bizim atmamız gerekiyor. Panik yapmadan sabırlı bir oyun ortaya koyun. Sahada ne istediğini bilen, özellikle final paslarında bencil olmayan bir oyun yapısı ortaya koymalısınız. Hepiniz tecrübeli isimlersiniz. Birçok maçta yaptığınız, benim de sizden hiç beklemediğim basit hatalar bize çok pahalıya patladı. Kendinizi affettirin.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap