SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Kıran'dan Trabzonspor sözleri: 3-5 kendini bilmez yüzünden

Kıran'dan Trabzonspor sözleri: 3-5 kendini bilmez yüzünden

09 Aralık 2021 Perşembe - 13:07




Rizespor Başkanı Tahir Kıran dikkat çeken açıklamalarda bulundu





Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Trabzonspor yorumu geldi.

D Smart'ta yayınlananan Bol'ca Futbol programında Emre Bol'un konuğu Çaykur Rizespor'un başkanı Tahir Kıran oldu. Tahir Kıran Trabzonspor ile ilişkiler hakkında konuşurken  "3-5 kendini bilmezin yüzünden Trabzonspor ile Rizespor birbirine düşman olamaz. Ahmet Başkan da bu konuda benimle aynı düşünüyor. Biz hep birlikte maç izliyoruz, böyle yapa yapa bu dostluk halkası büyüyecek. Trabzonspor'la aramızda olan gerginliği bitirmek için uğraşıyorum." ifadelerini kullandı.

Tahir Kıran'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Hakemlerin şu anki performansından memnunum, yeter ki art niyetli olmasınlar. 30 maç kazanan takımın kazanacağı maksimum 5 milyon Euro."

"Galatasaray karşısında penaltı bulmuşsun. Durum 2-2 o penaltıyı atacaksın. Arada kendimizi de eleştirmemiz lazım."


"Gökhan Gönül gibi bir kaptanımız var. Gökhan sahada olduğu zaman takımın duruşu değişiyor. Selim Ay, Hamza hoca ile iyi bir ivme yakaladı. Gökhan başka takımlardan da teklif aldı. Gökhan bana dedi ki, başkanım ben Fenerbahçe'den ayrılacağım, hoca beni istemiyor, iki yıl daha futbol oynamak istiyorum dedi. Gökhan'ı herkes ister. Gökhan bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz, bize çok faydalı olacağı günler olacaktır."

"İkisinin (Aziz Yıldırım ve Haluk Ulusoy) de kulakları çınlasın, ayrı ayrı severim. Geçenlerde Aziz Başkan ile konuştuk inşallah onunla en kısa zamanda yemek yiyeceğiz."

"Her takımın bir yönetiliş biçimi vardır, ben kendi kulübüme odaklanırım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap