SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Karadeniz’e konuşan yönetici Serkan Karavin’den zehir zemberek sözler!

Karadeniz’e konuşan yönetici Serkan Karavin’den zehir zemberek sözler!

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 10:45




Serkan Karavin; “Bu kesinlikle Rizespor’a yapılan bir operasyondur. Tüm yasal yollara başvuracağız. Bu maç kesinlikle tekrar edilmeli. MHK’de delikanlı var ise acilen görevi bırakır”





TÜRKİYE YAŞANAN SKANDALI GÖRDÜ
 
ÇAYKUR Rizespor yöneticisi Serkan Karavin, önceki gün oynanan Galatasaray maçında kendilerine operasyon yapıldığını öne sürdü. Karadeniz’den Hüseyin Terzi’ye konuşan Karavin, şunları söyledi: Burada ulu orta bir operasyon var. Tüm Türkiye buna şahit oldu. Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağız. Avukatlarımız gereken itirazları yapıyor. Ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu maçta kural hatası var. Kesinlikle tekrar gerektirir...

GEREKİRSE KENDİMİZİ FEDA EDERİZ




BUNUN için federasyona gideceğiz. Tüm yasal yollara başvuracağız. Bunu başaracağız ve yaşananlar da Türk futbolu için bir tarih olacak. Bu iş için gerekirse kendimizi feda edeceğiz. Tepkilerimiz elbette sürecek. Başkanımız bu konuyla ilgili gerekenleri söyledi. MHK bu yaşananlardan sonra orada nasıl duruyor anlamak mümkün değil. Yaşanan bu skandaldan sonra hemen istifa etmeleri gerekirdi. Eğer içlerinde delikanlı olan varsa istifa eder, görevi bırakır.

Haber: Hüseyin TERZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap