SON DAKİKA



Haber > Rizespor > İlhan Palut "Rehavete yer yok "

İlhan Palut "Rehavete yer yok "

30 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:26




Trabzonspor maçında oynanan futbol ve alınan galibiyet camiada bayram havası yaratırken teknik direktör İlhan Palut’un oyuncularına Karagümrük maçı öncesinde rehavet uyarısı yaptığı öğrenildi





TRABZONSPOR’u mağlup ederek bu sezonki ilk 3 puanını hanesine yazdıran Çaykur Rizespor’da gözler Karagümrük maçına çevrildi.  Trabzonspor maçında oynanan futbol ve alınan galibiyet camiada bayram havası yaratırken teknik direktör İlhan Palut’un oyuncularına Karagümrük maçı öncesinde rehavet uyarısı yaptığı öğrenildi. Genç teknik adamın öğrencilerine sık sık uyarılarda bulunarak takımın konsantrasyonu üst seviyede tutmaya çalıştığı öğrenildi.

TRABZONSPOR karşısında alınan galibiyeti Karagümrük karşısında taçlandırarak Milli araya moralli girmek isteyen İlhan Palut’un ekibiyle birlikte Karagümrük’ün ilk 3 maçını enine boyuna masaya yatırdığı öğrenildi. İdmanlarda rakibinin artılarını ve eksiklerini öğrencilerine anlatan İlhan Palut’un Karagümrük karşısında takım halinde savunma anlayışını benimseyeceği ve rakip savunmanın arkasına atacağı uzun toplarla sonuca gitmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap