SON DAKİKA



Haber > Rizespor > İlhan Palut imzalıyor

İlhan Palut imzalıyor

22 Mayıs 2024 Çarşamba - 16:43




Çaykur Rizespor’da başkan İbrahim Turgut’un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan teknik direktör İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. İki taraf arasındaki resmi imzanın Hatayspor maçının ardından resmen atılması bekleniyor.





ÇAYKUR Rizespor’a sezon başında gelmesine rağmen kısıtlı kadro ve imkanlarla ligde büyük işlere imza atan teknik direktör İlhan Palut’un Haziran ayı itibarıyla yeşil-mavili kulüp ile sözleşmesi sona erecek. Deneyimli çalıştırıcıyı takımın başından tutmak isteyen başkan İbrahim Turgut’un 47 yaşındaki teknik adam ile prensipte anlaştığı ve Hatayspor maçının ardından resmi imzaların atılacağı öğrenildi. PALUT DEVAM EDECEK ÇAYKUR Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; “İlhan Palut gelecek sezon Rizespor'da devam edecek. İlhan Palut ile sözleşme uzatma konusunda prensip olarak anlaştık. Fakat şu anda resmi imzalar atılmadı. Resmi olarak henüz biten bir şey yok” diyerek iki tarafından masada olduğu doğrulamıştı.

TARAFTAR ÇOK SEVİYOR TRENDYOL Süper Lig’de bu sezon Çaykur Rizespor ile tüm kulvarlarda 39 maça çıkan 47 yaşındaki teknik adam 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşarken 1.06 puan ortalaması yakaladı. Sezon başında bir taraftar, başkan İbrahim Turgut’a; “Sakın bu hocayı bırakma. Gitmek isterse de bize de ayağından vuralım onu” diyerek sevgisini göstermişti.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap