SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hasan Kartal; 'Trabzonspor maçında gerginlik olmaz'

Hasan Kartal; 'Trabzonspor maçında gerginlik olmaz'

Karadeniz Özel

21 Mayıs 2019 Salı - 11:08




Yeşil Mavili ekibin patronu Kartal, Trabzonspor maçı öncesi konuştu





Karadeniz Gazete / Özel / Hüseyin TERZİ //  Hafta sonu kendi evinde oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Kartal, maçta herhangi bir olayın çıkmaması için taraftar gruplarıyla da konuşacağını söyledi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Alanyaspor maçında üç puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Artık Trabzonspor maçına odaklandıklarını dile getiren Kartal, Bordo Mavili ekip karşısında üç puan almak istediklerini söyledi. Kartal, zorlu maç öncesi dostluk mesajı da vererek maçta herhangi bir olay çıkacağına inanmadığını belirtti. 

TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Trabzonspor maçında üç puan için sahaya çıkacaklarını kaydeden Kartal “Her maçta 3 puan düşünüyoruz. Ama maalesef Alanyaspor maçında almamız gereken 3 puanı alamadık. İnşallah Trabzonspor’u yenerek bunu telafi ederiz. Maçta herhangi bir gerginlik olacağını zannetmiyorum. Bizde de yok onlarda da yok” dedi. 

ONLARLA KONUŞURUZ


Tribünlerde herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için gerekirse taraftar grupları ile de konuşacağını kaydeden Kartal, “İki şehir arasında bir problem olacağını zannetmiyorum. Niye sıkıntı olsun ki. Ben taraftar gruplarımızın hepsiyle diyalog halindeyim. Maç yaklaşınca da onlarla da konuşuruz. Ama ben bir problem olacağını düşünmüyorum” diye konuştu. 

KİRALIKLARIN DURUMU!

Kiralık oyuncuların durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kartal, “Biz de kiralık oyuncular fazla. Tüm kiralık oyuncularımız ile görüşeceğiz. Kalmak isteyen kalacak, gitmek isteyen de gidecektir. Buna yapacak bir şey yok. Bizim sporcularımız ile diyaloğumuz iyi. Birçok sporcumuzun kalmayı tercih edeceğini düşünüyorum. Trabzonspor maçından sonra görüşmelere başlarız” şeklinde konuştu. 

VEDAT’I ENGELLEMEYİZ

Adı yurt içinde ve yurt dışında anılan golcü oyuncu Vedat Muriç’in geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Kartal sözlerine şöyle devam etti: “Vedat gitmek isterse engelleyecek halimiz yok. Vedat, sevdiğimiz bir çocuk. Ama gider mi kalır mı o tercihini yapacak. Vedat konusunda da şunu söyleyeyim hala bize gelen resmi bir teklif yok.” 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap