SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hasan Kartal; 'Galatasaray'ı yenmek Avrupa kadar önemli'

Hasan Kartal; 'Galatasaray'ı yenmek Avrupa kadar önemli'

Karadeniz Özel

09 Mayıs 2019 Perşembe - 14:20




Çaykur Rizespor'un patronu Kartal, zorlu maç öncesi konuştu.





Karadeniz Gazete / Özel // Ligin lideri Galatasaray’ı yenmek için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyleyen Kartal, “Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” dedi

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi evinde oynayacakları ligin lideri Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Kartal, sahaya üç puan için çıkacaklarını belirterek “Bu maçta elimizden geleni yapacağız. Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AVRUPA iddiaları olsa da olmasa da hedeflerinin Galatasaray’ı yenmek olduğunu belirten Kartal, “Başakşehir maçında herkes gördü. Güzel bir mücadele ortaya koyduk, 90 dakika iyi oynadık ama bir şansızlık oldu maç berabere bitti. Galatasaray maçında da elimizden geleni yapacağız, yenmek için oynayacağız. İnşallah da yeneriz. Avrupa’ya gidemesek dahi Galatasaray’ı yenmek Avrupa’ya gitmiş kadar olur bizim için” diye konuştu.

KİMSE HESAP YAPMASIN


Çaykur Rizespor’un Galatasaray maçına çok fazla asılmayacağı yönündeki iddialarla ilgili de açıklamalarda bulunan Kartal, “Kimse bu şekilde düşünmesin. Rizespor üzerinden ‘üç puan alacağız’ diye hesap yapılmasın. Kimse bu tür hesapların içerisine girmesin. Rizespor her an her takımı yenebilir. Biz kazanmak için oynayacağız. Hocamız da, oyuncularımız da, tüm ekibimiz de bu düşünce içerisinde. Zaten oynadığımız güzel oyun da ortadadır” şeklinde konuştu.

OKAN HOCA İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Teknik Direktör Okan Buruk ile de önümüzdeki hafta içerisinde masaya oturacaklarını ifade eden Kartal, Buruk’un takımda kalacağına inandığını söyledi. Kartal, “Okan Hoca biz devam etmek istiyoruz. Ancak daha iyi bir teklif gelir mi bilmiyoruz. Şuandaki görüş bizden yana. Rizespor’da devam edecek gibi görünüyor. Zaman da kısalıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde ne olacağı belli olur. Okan Hoca ile önümüzdeki hafta görüşmelere başlayacağız” dedi. Öte yandan Başkan Kartal, Galatasaray maçında galip gelinmesi halinde futbolculara da özel prim verileceğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap