SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hamza Hamzaoğlu: ''Allah'tan ümit kesilmez''

Hamza Hamzaoğlu: ''Allah'tan ümit kesilmez''

16 Ekim 2021 Cumartesi - 17:17




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Giresunspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederek, bundan sonrası için başarılar diledi.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti: "Burada en azından kaybetmeyip dönmemiz gereken bir maçtı. Oyuncularım yine ellerinden geleni yaptılar. Hiç birine, hiç bir şey söyleyemem. Oyuncularıma ortaya koydukları mücadele, reaksiyondan dolayı teşekkür ediyorum. Kazanamamak zor. Kolay değil. Burada oturup da bir şeyler söylemek de zor."

Hamzaoğlu, ümitlerini kaybetmediklerini, sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, "Allah'tan ümit kesilmez. Bu mücadeleyi ortaya koymaya devam edeceğiz. Nasip bakalım. Bakalım neler göreceğiz, neler yaşayacağız. Allah'ın mucizeleri bitmez. Biz de bu mucizeyi ortaya çıkarabilmek için bize düşeni yapacağız. Sonuna kadar teslim olmadan, pes etmeden bu mücadeleyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap