SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Fikret Orman: 'Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı kara bir leke'

Fikret Orman: 'Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı kara bir leke'

01 Haziran 2019 Cumartesi - 13:28




Fikret Orman, Ç.Rizespor-Galatasaray ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarının Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi.





Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray camiasını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Orman, Galatasaray'ın şampiyonlukla tamamladığı son iki sezonda sonuçları hakemlerin belirlediğini söyledi.

İşte Orman'ın sözleri:

"HAKEMLİK FACİASI YAŞANDI"

"Şampiyonlukların hakemlerin değil, teknik adam ve oyuncuların belirlediği bir lig olması gerekiyor. Son iki sezonun şampiyonunu hakemler belirledi. Alanyaspor - Galatasaray maçı geçen sezon ligin şampiyonunu belirledi. Hakemlik faciası yaşandı. Bu sene de Rize-Galatasaray ve Beşiktaş-Galatasaray maçları. Bu sezon Çaykur Rizespor - Galatasaray ve Galatasaray - Beşiktaş maçları Türk futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir."

"EYYAMA GEREK YOK"

"Hakemler Türkiye'de maçı sahada oynamıyor. Daha önceden kafalarında oynayıp sahaya çıkıyorlar. Bu tarz hakemlerin futboldan ellerini ayaklarını çekelim. Eyyama gerek yok. Hakemler gördüğünü çalacak, o kadar. Hata yapabilir. Ancak art niyetli hatayı herkes görüyor. Epey bir zamandır kötü bir hakem yönetimi var. Federasyon ve MHK'nın en önemli işinin bu olduğuna inanıyorum. Kurullarda birisinin talimatına göre karan veren değil, kurallara göre karar veren insanlar olmalı."




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap