SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Fenerbahçe 4 - 0 Ç.Rizespor

Fenerbahçe 4 - 0 Ç.Rizespor

05 Aralık 2021 Pazar - 20:19




Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri Mergim Berisha ve Serdar Dursun (3) kaydetti. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez 3 gol birden atan Fenerbahçe bu sonuçla puanını 27'ye yükseltip maç fazlasıyla 2'nci sıraya tırmandı.





Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, kritik mücadeleden 4-0 galip ayrılarak zirve yolundaki iddiasını sürdürdü.

SERDAR DURSUN'DAN HAT-TRICK!

Kanarya'ya Rizespor karşısında üç puanı getiren golleri 13'te Mergim Berisha ile 71 ve 79 ve 90'da Serdar Dursun kaydetti. Hat-trick yapan Serdar Dursun, Soldado'nun ardından sarı-lacivertli formayla 4 yıl sonra ligde 3 gol atan ilk futbolcu oldu.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 27'ye yükseltip maç fazlasıyla 2'nci sıraya tırmandı.

Son sıradaki Rizespor ise 10 puanda kaldı.

İLKİ BAŞARDI!

Fenerbahçe, Rizespor karşısında farklı kazanırken, bir ilki de gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de bu sezon ilk kez rakip filelere 3 ve üzeri gol attı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap