SON DAKİKA



Haber > Rizespor > En az zararla transferi halletmeye çalışıyoruz

En az zararla transferi halletmeye çalışıyoruz

17 Ocak 2022 Pazartesi - 18:53




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Transfer sürecinde bu mali tablolarla beraber hareket etmeye kalktığınız zaman kulübe zarar olarak geri dönüyor. Biz de o yüzden kulübe en az zararla transferi halletmeye çalışıyoruz” dedi.





Çaykur Rizespor , Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında 19 Ocak Çarşamba günü sahasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam eden hazırlıklar öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu takımın durumunu değerlendirerek, “Sahamızda Beşiktaş ile beraberlik, deplasmanda Karagümrük ile mağlubiyet. İyi değil çok kötü de değil ama daha iyi olması gerekiyor diye düşünüyoruz. Çok kritik noktalardaki oyuncularımızın yokluğu ile beraber istediğimiz şeyleri ortaya koyamadık. Bu bir bahane değil, bütün oyuncularımız hep beraber hazır olmak zorundaydık. Ligin 2’nci yarısına istediğimiz gibi başlayamadık. Kısa sürede oynayacağımız Antalyaspor maçı, sonrasında da Hatayspor maçı ile bu 2 maçta alamadığımız sonuçları almak zorundayız. İnşallah bunda da başarılı oluruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap