SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Elvis Manu Atmaca olacak

Elvis Manu Atmaca olacak

16 Haziran 2019 Pazar - 13:15




Çaykur Rizespor Akhisar’ın yıldızı için harekete geçti





Kadrosunu sil baştan değiştirecek olan Atmacalar’da yeni hedef Elvis Manu… Akhisarspor ligden düştüğü için Ege ekibinde kalmak istemeyen tecrübeli kanat oyuncusu, Yeşil-Mavili yönetimin teklifine sıcak bakıyor

ÇAYKUR Rizespor, Teknik Direktör İsmail Kartal ve Sportif Direktör Yılmaz Bal ile birlikte İstanbul’da transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Mavili ekip Osmanlıspor’dan kiralanan Umar Aminu’nun yerine alternatif oyuncu aradığı bilgisine ulaşıldı. Aminu’nun geçen sezon inişli, çıkışlı bir performans sergilemesinin Kartal’ı yeni arayışlara ittiği öğrenildi.

SÜPER LİG’DE OYNAMAK İSTİYOR




Geçen sezon Süper Lig’den düşen Akhisarspor’da ortaya koyduğu futbol ile dikkatleri üzerine çeken Elvis Manu’nun Atmacalar’ın takibinde olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun yeniden Süper Lig’de forma giymek için kulübünden ayrılmak istediği bilgisine ulaşıldı. Hollandalı oyuncu için Kartal’ın yönetime olumlu rapor verdiği iddia edildi.

BİRÇOK KULÜBÜN TAKİBİNDE




Akhisarspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Manu’nun transferini bitirmeyi hedefleyen Yeşil-Mavili ekibin transfer komitesinin hem Akhisarsporlu yöneticilerle hem de oyuncunun menajeriyle temas kurdukları öğrenildi. Çaykur Rizespor, elini çabuk tutarak birçok takımın takibinde olan oyuncunun transferini uygun fiyata bitirmeyi hedefliyor. Manu, geçen sezon ligde 7 gol 2 de asist yaptı. 

Haber: Hüseyin TERZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap