SON DAKİKA



Haber > Rizespor > DENİZİ GEÇTİK DEREDE BOĞULMAK İSTEMİYORUZ

DENİZİ GEÇTİK DEREDE BOĞULMAK İSTEMİYORUZ

06 Nisan 2018 Cuma - 10:52




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Derede boğulmamak için kalan beş hafta içinde rehavete kapılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” d





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez zorlu maratonun sonuna yaklaştıklarını belirtirken hedeflerine ulaşmaları için önlerinde kısa bir süre kaldığını ifade etti. Üzülmez, gelinen noktada denizi geçtiklerini belirterek, “Ligin bitimine beş hafta var, denizi geçtik ama lig henüz bitmedi. Var gücümüzle çalışmaya devam ederek derede boğulmak istemiyoruz” dedi.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın diyen Üzülmez;” Derede boğulmamak için kalan beş hafta içinde rehavete kapılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denizi geçip, derede boğulmamak için tedbirli olmak gerekiyor. Bu tedbirin sıralaması ise, şuanda ki sıralamayı çok fazla önemsemeyeceğiz. Gelinen noktada mutluyuz ama arkamızdan gelen 4-5 takım var. Dolayısıyla biz rehavete kapılmayacağız”

“İstanbulspor maçında 3-0’a kadar çok mükemmel oynayan bir Rizespor vardı ama arkasından yenilen şanssız goller sonrası soğukkanlı olamadık. Bu haftalar zor haftalar stres var, panik var. Derede boğulmamak için var gücümüzle çalışacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Konsantrasyonu kaybetmeden elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadesini kullandı.

Lig bitince görüşürüz

Yeşil-Mavili takım teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Başkan Hasan Kemal Yardımcı’nın çok değerli bir insan olduğuna vurguladı. Üzülmez, “Elbette böyle bir başkan ile bende çalışmak isterim ama nedir şartlar, ne getirir, ne olur, ne oluşabilir onu bilmiyoruz. Tabi ligin bitimine beş hafta var, bunları konuşmak için erken. Bir maç kaybedildiği zaman sıralama değişebiliyor. Onun için en büyük yoğunlaşmamız bu hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor maçı. Bu işin üstesinden gelindiği zaman arz talep meselesi oturur, konuşuruz. Başkanımı çok seviyorum, bakalım şartlar bizi nereye getirir” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap