SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Musa Çağıran

Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Musa Çağıran

05 Ocak 2019 Cumartesi - 14:01




“İlk yarı hem benim için hem de takım için sıkıntılı geçti. Birçok şanssızlık yaşadık. İkinci yarı her şey farklı olacak. Alacağımız seri galibiyetler





Karadeniz Gazetesi / Özel / Mehmet Karagöz // Çaykur Rizespor’da sakatlığı nedeni ile uzun süredir futbol oynamayan Musa Çağıran takımı ile Antalya kampında yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Topla çalışmalara da başlayan orta saha oyuncusu Karadeniz’e iddialı açıklamalarda bulundu. İlk yarının hem takım hem de kendisi adına kötü geçtiğini söyleyen Musa, “Allah’a şükür sakatlığım geçti. Şuan bir sıkıntım yok” dedi. 

Antalya kampında idman eksiğini kapatacağını söyleyen Musa Çağıran, “Hocalarımız eşliğinde ikinci yarıya çok iyi hazırlanacağım. Yoğun bir tempo yakalamamız lazım. Belki ikinci yarının ilk maçını kaçırabilirim ama 2’nci haftadan itibaren oynayacağımı düşünüyorum. Sakatlık kötü bir şey. İnşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamam” diye konuştu.

Çaykur Rizespor’un küme düşmeyeceğini de ifade eden Musa Çağıran, “İlk yarıda şanssız maçlar kaybettik. Kazandığımız maçları son dakikalarda zora sokup puanlar verdik. İkinci yarı böyle olacağını düşünmüyorum. Eğer ilk yarıda şans biraz yanımızda olsa şuanda 6’ncı sırada olabilirdik. Biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Çaykur Rizespor ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini de sözlerine ekleyen Musa Çağıran, “Rize futbol oynamaya müsait bir yer. Sezon sonunda kiralık sözleşmem sona erecek. Sezon sonunda Rizespor bir adım atarsa burada devam etmek isterim. Tabi sezon sonuna daha çok var. Şuan için bazı şeyleri konuşmak çok erken. Bizim ilk amacımız Rizespor’u kümede tutmak” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap