SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor’un yıldızı Fernando Boldrin, karantina günlerini Karadeniz’e anlattı

Çaykur Rizespor’un yıldızı Fernando Boldrin, karantina günlerini Karadeniz’e anlattı

Karadeniz Özel

06 Nisan 2020 Pazartesi - 12:26




Karadeniz, bu zor süreçte futbolcuların karantina günlüklerini sizler için yayınlıyor. Bugünkü konuğumuz ise Çaykur Rizespor’un Brezilyalı 10 numara oyuncusu Fernando Boldrin. Muhabirimiz Mehmet Karagöz’ün telefonla aradığı ve tercümanı Serkan vasıtası ile sohbet ettiği Boldrin Karantina günlüğünü tüm içtenlikle anlattı.





KARADENİZ ÖZEL // Karantina günlüğünün genelde evde geçtiğini söyleyen Fernando Boldrin, “Eşim Bruna ve kızım Valentina ile vakit geçiriyorum. Kızım ile oyunlar oynuyorum. Yemek yapmayı çok fazla beceremem. Makarna ve yumurta yapabiliyorum. Ama evde bu süreçte bir görevim var. O da kahvaltıyı ben hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlama görevi bende” dedi.

Süper Lig’de en iyi 10 numara olarak kimi beğendiğini de söyleyen Boldrin, “Bu soruya cevap vermek zor. Türkiye’de 10 numara olarak beğendiğim kimseyi söyleyemem. Kendimi söyleyebilirim. Türkiye’de en iyi 10 numara olarak kendimi görüyorum. Başka da aklıma kimse gelmiyor” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Fenerbahçe’de de oynayan Alex ile olan benzerliği hakkında da konuşan Boldrin, “Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı 10 numara bana göre Alex’tir. Benim ona benzetilmem gurur verici. Benzetenlere teşekkür ediyorum. Ben de Türkiye’de futbolumu herkese göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.



Rizespor'un ligdeki durumu ve hedefleri hakkında da konuşan Boldrin şu ifadeleri kullandı: “Rizespor olarak iyi bir sezon geçirmedik. Ama bu kötü gidişatı tersine çevirebilecek 8 maçımız var. Eğer oynanırsa lig rakiplerimiz bizim dişimize göre. Bu 8 maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Kimse merak etmesin Rizespor kümede kalacak. Biz de bu kötü dönemi unutturacağız”

“Teknik heyetimizin verdiği idman programlarını uyguluyoruz. Çoğu zaman online yani videolu idmanlar yapıyoruz. Ben de zaman zaman internette üst düzey oyuncuların idmanlarını izliyorum. İnternetten olan idman programlarını uyguluyorum. Evde ne kadar idman yapılabilirse o kadar ben de çalışıyorum”

“Rizespor bana kucak açtı. Uzun süreli bir sözleşme yaptık. Bu sene haricinde iki yıl daha sözleşmem var. Ailem ve ben burada çok mutluyum. Kulüp için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Şuanda kulübümde mutluyum. Ama futbolda değişiklikler olabiliyor. İlerde teklif gelirse konuşulur”



“Koronavirüs olayı dünyanın başına gelmiş en inanılmaz olay. İlk defa böyle bir şey yaşandığı için herkes şaşkın. Futbolun üst düzey kurumu var. TFF’de bunun için kararlar alacaktır. Ama şuanda ligleri tescil etmek bana göre adaletsizlik olur. İlerleyen süreçte ne olur tabiki bunu da kestirmek zor”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap