SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor ilk puanını Alanya'dan aldı

Çaykur Rizespor ilk puanını Alanya'dan aldı

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 21:14




Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig, 2. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı.





Trendyol Süper Lig'i 2. haftasında Çaykur Rizespor ile Corendon Alanyaspor, Çaykur Didi Stadı'nda karşılaştı. Alanyaspor'un 67. dakikada Oğuz'un kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi tamamladığı karşılaşma golsüz berabere sona erdi.

Çaykur Rizespor, ligin 3. haftasında oynanacak olan Karadeniz derbisinde 26 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te Trabzonspor ile Papara Park Stadı’nda karşılaşacak. Yeşil Mavililer, 4. Haftada ise 1 Eylül Cuma günü saat: 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Çaykur Rizespor: 0 - Corendon Alanyaspor: 0 (ilk yarı)

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Yiğit Arslan, Furkan Ürün, Murat Temel


Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Anıl Yaşar, Emirhan Topçu, Halil İbrahim Pehlivan, Mithat Pala, Varesanovic, Zeqiri, Olawoyin, Benhur Keser, Mary

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Augusto, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Coelho, Janvier, Efecan Karaca, Novais, Eduardo, Anderson

Sarı Kartlar: Dk. 40 Yusuf Özdemir, Dk. 45+3 Coelho (Corendon Alanyaspor)

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap