SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor gülmeyi unuttu

Çaykur Rizespor gülmeyi unuttu

24 Şubat 2024 Cumartesi - 11:07




Çaykur Rizespor, Samsun deplasmanında 2-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü ve galibiyet hasretini 5 maça çıkarttı.





SÜPER Lig’de 27. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. İki Karadeniz ekibinin mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip olurken ligde üst üste 3. yenilgisini alan Çaykur Rizespor’un ise galibiyet hasreti 5 maça çıktı. İlk yarısı 1-0 Samsunspor’un üstünlüğüyle sona eren müsabakada Samsunspor ikinci yarıda bulduğu gollerle skoru 3-0 yaptı ve müsabaka bu sonuçla bitti. Kırmızı-beyazlı ekibin golleri 12. Dakikada Van Drongelen, 54. Dakikada Holse ve 78. Dakikada penaltıdan Ntcham’dan geldi.

İYİ SAVUNMA YAPAMADIK

SÜPER Lig’de 27. Hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada iyi savunma yapamadıklarını belirterek, ‘’Savunma hataları yine bize pahalıya mal oldu. İyi gitmeyen bir periyottayız. 5 maçtır kazanamıyoruz. Bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bu mağlubiyetten gereken dersleri çıkartacağız’ şeklinde konuştu.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap