SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor fark yedi

Çaykur Rizespor fark yedi

22 Nisan 2022 Cuma - 20:18




Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında düşme potasında yer alan ve artık ligde kalması mucizelere kalan Çaykur Rizespor sahasında son haftaların formda takımı Fenerbahçe'yi konuk etti. Hem zirve hattını hem de küme düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşmadan Fenerbahçe 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı.





Süper Lig'de 34. haftanın açılış maçında düşme potasında yer alan ve artık ligde kalması mucizelere kalan Çaykur Rizespor sahasında son haftaların formda takımı Fenerbahçe 'yi konuk etti. Kırmızı kart ve penaltıların çıktığı heyecan dolu karşılaşmadan Fenerbahçe 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Bu sonuçla birlikle İsmail Kartal yönetiminde ligde 10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, galibiyet serisini ise 6 maça yükseltti ve puanını 65'e çıkardı. Ligde dalgalı bir grafik sergileyen Çaykur Rizespor ise 30 puanda kaldı. Karadeniz ekibi yarın Giresunspor'un galibiyet alması durumunda Süper Lig'e veda edecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap