SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Caner Erkin Çaykur Rizespor İle Anlaşma Sağladı!

Caner Erkin Çaykur Rizespor İle Anlaşma Sağladı!

13 Ağustos 2021 Cuma - 19:48




Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in transferi ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshedecek olan Caner Erkin'in Çaykur Rizespor ile anlaşma sağladığı öğrenildi.





Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda sürpriz bir şekilde kadro dışı kalan Caner Erkin, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Caner Erkin'in yeni sezonun açılmasına kısa bir süre kalmışken görüştüğü son takımın Çaykur Rizespor olduğu öğrenildi.

CANER ERKİN İSMİ GÜNDEME ALINDI

Eski takım arkadaşı Gökhan Gönül'ün geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşmasının ardından tecrübeli futbolcunun Caner Erkin'i de Rizespor'a davet ettği öğrenildi.

BAŞKAN TAHİR KIRAN İKNA ETTİ

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın harekete geçtiği Caner Erkin transferinde menajeri aracılığı ile Milli futbolcu Caner Erkin ile yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

FENERBAHÇE İLE OLAN SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR

Caner Erkin'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun menajerinin bu problemi kısa süre içerisinde Fenerbahçe kulübü ile görüşerek çözüme kavuşturacağı öğrenildi.

ANLAŞMAYI İMZALAYACAK

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshedecek olan Caner Erkin'in Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

İŞTE CANER ERKİN'İN MALİYETİ...


Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın bizzat kendisi yürüttüğü transfer görüşmelerinde Caner Erkin'e sponsorluk anlaşmaları ile birlikte yaratılan kaynakla toplamda 16 milyon TL'lik bir yıllık ücret ödeyeceği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

CANER ERKİN'İN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Manisaspor alt yapısında başlayarak A takıma kadar yükselen Caner Erkin, göstermiş olduğu performansla birlikte birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başarmıştı. 2006-2007 sezonunda Rus ekibi CSKA Moskova'ya 4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Caner Erkin, sonrasında ise Rus ekibinden 2009-2010 sezonunda Süper Lig ekibi Galatasaray kadrosuna kiralık olarak katılmıştı. Galatasaray döneminin ardından kulübü CSKA Moskova'ya geri dönen Caner Erkin, 2010-2011 sezonunda ise CSKA Moskova'dan 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fenerbahçe'den 2016-2017 sezonunda İtalyan ekibi Inter'e bedelsiz olarak katılan Caner Erkin sonrasında ise kiralık olarak bir diğer Süper Lig ekibi Beşiktaş'a kiralık olarak katılmıştı. Kiralık olarak geçirdiği dönemin ardından 750.000 euro bonservis ücreti ile birlikte Beşiktaş kadrosuna katılan Caner Erkin, sonrasında ise geçtiğimiz sezonun başlangıcında Beşiktaş'tan ayrılıp eski kulübü Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Caner Erkin, Süper Lig'de bir kez Beşiktaş ve iki kez de Fenerbahçe formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

32 yaşındaki Caner Erkin son olarak forma giydiği Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 37 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 10 asistlik bir katkı ile oynamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap